ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των χαλιών μας σε όλη την Ελλάδα!

Πολιτική Απορρήτου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
To Pentheroudakis-rugs.com και η Εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, χρηστών και πελατών της. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από το Pentheroudakis-rugs.com και την Εταιρεία γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).
Σε συμφωνία με τους παραπάνω κανονισμούς και τη νομοθεσία, η Εταιρεία υπό την ιδιότητά της ως υπεύθυνος επεξεργασίας, ενημερώνει, το φυσικό πρόσωπο που είναι επισκέπτης/χρήστης ή/και πελάτης ότι η ίδια ή/και τρίτοι, κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της, θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, στο πλαίσιο συναλλακτικής σχέσεως για προϊόντα ή υπηρεσίες της Εταιρείας.
Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης πρέπει να ενημερωθεί και να αποδεχτεί πλήρως τους όρους που περιγράφονται στην σελίδα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, που καθορίζει τη σχέση των προσωπικών δεδομένων του με το Pentheroudakis-rugs.com και όλες τις υπηρεσίες της Εταιρείας.
Εάν ο Πελάτης, Χρήστης ή Επισκέπτης δεν συμφωνεί ή δεν αποδέχεται πλήρως το περιεχόμενο της Πολιτικής Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, πρέπει να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Pentheroudakis-rugs.com και της Εταιρείας, να μην παρέχει προσωπικά δεδομένα προς αυτήν και να μην επισκεφθεί τους ιστότοπους της.
Ο επισκέπτης/χρήστης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει οικειοθελώς να λαμβάνει ενημέρωση για νέα προϊόντα, προσφορές ή προωθητικές ενέργειες του Pentheroudakis-rugs.com, παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του. Στην περίπτωση αυτή παρέχει τη συναίνεσή του για την χρήση των στοιχείων του με σκοπό την συμμετοχή του σε προωθητικές ενέργειες και συμφωνεί ότι τα στοιχεία που υποβάλλει στο Pentheroudakis-rugs.com είναι πλήρη, αληθή, ακριβή και έγκυρα. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί η επικοινωνία μαζί του για προωθητικούς λόγους, αρκεί να επικοινωνήσει με το Pentheroudakis-rugs.com δηλώνοντας τη σχετική επιθυμία του.
Σημειώνεται ότι το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας Pentheroudakis-rugs.com, με την οποία η Εταιρεία έχει σύμβαση παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος, έχουν επίσης πρόσβαση στο λογισμικό του ηλεκτρονικού καταστήματος και στα δεδομένα των πελατών και παραγγελιών, δεσμευόμενοι από σύμβαση εμπιστευτικότητας με την Εταιρεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το Pentheroudakis-rugs.com καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση του δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια δεδομένων, την χρήση Cookies και τις υποχρεώσεις των χρηστών/πελατών, παρέχονται στην σελίδα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων.
Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, το Pentheroudakis-rugs.com χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης των ευαίσθητων δεδομένων που μεταφέρονται μέσω του διαδικτύου από τους διακομιστές στον υπολογιστή του χρήστη, καθώς και τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης των διευθύνσεων διαδικτύου που χρησιμοποιούνται από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Οι τεχνολογίες αυτές βασίζονται στα πρωτόκολλα SSL (Secure Sockets Layer) και TLS (Transport Layer Security) που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο. Ο παροχέας ψηφιακών πιστοποιητικών SSL (SSL Certificates) για τον ιστότοπο Pentheroudakis-rugs.com είναι η εταιρεία GlobeSSL.com (www.globessl.com) που παρέχει ασφαλή πιστοποιητικά κρυπρογραφημένα με εύρος 2048 bits.

Follow us @pentheroudakisrugs

Με λίγη φαντασία …. μπορείς να δεις έναν "δρόμο"μέσα από μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων σε αυτό το χαλί Decor Flow.
Πενθερουδακης Χειροποίητο Χαλί
Λ. Κνωσού 162 Ηρακλειο
Τ: 2810210491
...

Ο χειμώνας έρχεται… Μείνετε ζεστοί με ένα άνετο και μάλλινο χαλί Brink & Campman
Πενθερουδακης Χειροποίητο Χαλί
Λ. Κνωσού 172 , Ηρακλειο
www.pentheroudakis-rugs.gr
...

Τα χειροποίητα μοντέρνα χαλια με « ρίγες » δεν θα ξεμείνουν ποτέ από μόδα, ειδικά όχι με τα όμορφα χρώματα αυτού του χαλιού Artisan Stack!

Πενθερουδακης Χειροποίητο Χαλί
Κνωσού 172 Γρακλειο
Τ: 2810210491
...

Ο νέος προϊόντικός κατάλογος έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τα μοντερνα χειροποίητα χαλια καθώς και περισσότερη έμπνευση για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να δείτε τον προϊόντικό κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή στην παρακάτω διεύθυνση www.pentheroudakis-rugs.gr ή μέσω της τηλεφωνικής παραγγελίας 2810210491 ! Τα έντυπα είναι διαθέσιμα για εσάς !!! ...

Εκπτώσεις έως -70% σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα χαλιά!!
Δείτε τις εκπτωτικές συλλογές στο e shop μας!!!!
www.pentheroudakis-rugs.gr
...

Δημιουργήστε μοντέρνα εμφάνιση στο σπίτι σας με το χειροποίητο χαλί των σχεδιαστών Ted Bakers.
Το χειροποίητο χαλί κύκλου Zodiac είναι εμπνευσμένο από τους ζωδιακούς αστερισμούς με βαθιά παλέτα χρωμάτων και καλλιτεχνικό σχεδιασμό .
Μια πολυτελής προσθήκη στους χώρους του καθιστικού και του υπνοδωματίου σας, δημιουργώντας άνεση με το πυκνό και μαλακό πέλος .
Τα χειροποίητα χαλιά Zodiac της Ted Baker ειναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μαλλί και βισκόζη.
Πενθερουδάκης Χειροποίητο Χαλί
Λ. Κνωσού 172 Ηράκλειο τ: 2810210491
www.pentheroudakis-rugs.gr
...

Tα χαλιά μηχανής SERENITY διαφοροποιούνται για τα εκπληκτικά τους σχέδια σε μοντέρνα και κλασσική γραμμή. Υψηλή ποιότητα, πυκνή σύνθεση πέλους , πλενόμενα, ανάγλυφα, με οικολογικές και υποαλλεργικές βαφές , ιδανικά να ζεστάνουν το δικό σας χώρο.
Πενθερουδάκης χειροποίητο χαλί
Λ. Κνωσού 172 Ηράκλειο τηλ: 2810210491
www.pentheroudakis-rugs.gr
...

Καλοκαιρινά ψάθινα χαλια!!! Από 35 ευρώ! ...

Το καλάθι αγορών σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Επιστροφή στο κατάστημα
X